O nama

Noise Reduction čini mali kreativni tim koji se prvenstveno bavi fotografiranjem, a odnedavno i pisanjem lifestyle bloga. S velikim iskustvom u fotografiranju raznoraznih događaja, dokumentarističkoj, komercijalnoj, umjetničkoj, a ponajviše obiteljskoj fotografiji, radu za brojne portale, pisanju članaka s područja umjetnosti i kulture, vođenju umjetničkih projekata ili dizajnu web stranica, svoje mjesto pod suncem našli smo u igri, osmijehu, emociji, druženju, u primjećivanju malih detalja koji nas ispunjavaju srećom, te njihovom bilježenju bilo fotografijom bilo riječju.

Shvatili smo da nam je životni ritam odviše brz i stresan, da je tempo kojeg diktira društvo jednostavno neuhvatljiv, te smo odlučili usporiti i primijetiti, prigrliti svakodnevne sitnice i primijeniti tu životnu filozofiju u našem kreativnom radu. Fotografiranje portreta, beba i djece, obitelji i sretnih trenutaka, putovanja i ostalih iskustava u nama stvaraju uvijek novo nadahnuće i neiscrpnu inspiraciju. Svakim odrađenim snimanjem ili pripremom novog posta za blog sretniji smo, ispunjeniji i još više znatiželjni.

Trebate li fotografiranje, ili jednostavno želite ostaviti komentar ili savjet vezan uz blog javite nam se s povjerenjem. Tu smo za vas i veselimo se upoznavanju.

Vaš Noise Reduction tim

Martina Mihaljević
Martina Mihaljević – osnivačica, glavna fotografkinja i blogerica
Marina Drviš
Marina Drviš – blogerica
Tihana Franković Kralj
Tihana Franković Kralj – prevoditeljica, vanjska dopisnica i fotografkinja
Mirta Jurilj
Mirta Jurilj – lektorica i prevoditeljica
Marin Bakarić Smilevski
Marin Bakarić Smilevski – dizajn i oblikovanje stranice