Jedan prednovogodišnji

Budući da su stari Babilonci prvi počeli slaviti Novu godinu, još prije 4000 godina, mislimo da tako staru i općepoznatu tradiciju ne bi trebalo shvaćati olako. Doduše, mi nismo baš ljubiteljice velikih tuluma i gužve i zato smo se odlučile pripremiti jednu malu kućnu zabavu, više kao čajanku, plus šampanjac. U to nam se nekako uklapa i tradicija koja kaže da se trebamo okružiti prijateljima i obitelji zato što će vam prvi ljudi koje ćete vidjeti donijeti ili dobru sreću ili lošu sreću. Mi biramo prvo. A bit će i mačaka…

Advent 01

Advent 03

Nećemo kuhati ništa posebno, iskoristit ćemo keksiće i kolačiće koji su nam ostali od Božića jer u svakom pogledu zaslužuju biti pojedeni. Naravno, bit će i raznog finger fooda, slanih zalogajčića, umaka i salata. I ne, nećemo sve raditi same. Uposlile smo i goste, a za ono što će nam se najviše svidjeti, objavit ćemo i recept.

Advent 05

Advent 04

Veselimo se ugodnom i opuštenom druženju, finoj hrani i zdravici u ponoć uz dobre želje. A oni koji su hrabri, možda ove godine i donesu neku novogodišnju odluku. Ali nemojte ukoliko to zaista ne mislite. Vjerujte nam.

Advent 06

Advent 07

I kako god da odlučite proslaviti, budite veseli, iskreni, otvorenog srca i puni dobre volje jer zatvaramo vrata nečeg starog i krećemo u nove avanture.

Advent 08

Vaše M&M